Rensning og algebehandling af dine fliser

Hvorfor få renset dine fliser?

For at blive kvit med flisepest kan du nemt få renset dine fliser hos os.
Vi højtryksrenser snavs, alger, mos og flisepest og slutter af med en algebehandling, som forebygger nye alger og holder fliserne pæne. Din indkørsel, flisegang og terrasse vil igen fremstå indbydende. Se eksempler på kunder, der har fået renset tag og fliser her.

Algebehandling

Nyere fliser har oftest kun brug for en algebehandling, hvorfor det ikke er nødvendigt at højtryksrense. Algebehandling bør udføres ca. hver 2. år for at forebygge alger, mos og flisepest.

Kan alle fliser renses eller bliver de ødelagte?

De fleste fliser kan godt tåle at blive højtryksrenset. Har du gamle porøse fliser, så vil de ikke kunne tåle højtryksrensning. Derfor kommer vi altid og kigger på dine fliser, og sammen finder vi det tilbud der passer dig. Se mange eksempler på fliserens på vores Facebook side her.

Kommer der nyt fugesand i?

Vi kan sagtens give en pris på at levere og udfeje fugesand, men det vil oftest ikke kunne svare sig at få os til det, da sandet af flere omgange skal fejes ud.
De fleste vælger en løsning, hvor de selv står for udfejningen af fugesand.

Forsvinder ukrudtet?

Ja, når vi renser dine fliser tager vi alt ukrudtet med. Nøjes du med en algebehandling skal du selv fjerne ukrudtet efterfølgende.

Skal fliserne imprægneres?

Nej, det er ikke noget vi kan anbefale, men vi anbefaler i stedet at vedligeholde hver 2. år med algebehandling. Dette er en væsentlig billigere og bedre løsning.
Vores erfaring er at imprægnering ikke har den ønskede effekt.

Hvad koster det?

Vi kommer og giver et individuelt tilbud som beregnes efter, hvordan forholdene er. Vi kører ikke med faste priser pr. m2, da det oftest ikke vil være til din fordel. Vi kigger selvfølgelig på størrelsen af arealet, men i lige så høj grad laver vi en vurdering af, hvor lang tid opgaven vil tage.
De forhold der her gør sig gældende vil fx være om vandet kan løbe af og hvordan kanter, trapper osv. er placeret.

Vi giver altid en fair pris og tilbudsgivningen er gratis.

Kontakt os her

Før og efter rensning af fliser

Billede før og efter afrensning af fliser

Rens af stort fliseområde

Billede før og efter afrensning af fliser