Kontakt

Kontakt os hos Slagelse Tag & Fliserens:

Vores adresse er:

Oklahomavej 6
4200 Slagelse
Mobil: +45 26 82 61 70

Hvis du har spørgsmål vedr. priser eller andet er du mere end velkommen til at skrive til os på info@slagelsetagrens.dk

Først til mølle
Grundet sidste års mange skuffede kunder, følger nedenstående fif til hvordan du undgår at komme bagerst i køen. Se de mange kunder, som allerede har brugt os til deres opgaver her.

Hvornår skal du indhente tilbud?
Det bedste tidspunkt for dig at indhente et tilbud er fra oktober frem til slutningen af februar, inden sæsonen starter. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe senere på året, så vil vi kigge på din opgave. Du kan kontakte os enten telefonisk eller skriftligt, for opmåling og skriftligt tilbud.

Hvorfor hente tilbud der?
Vores ordrebog fyldes op i vinterhalvåret, så arbejdet kan komme igang, så snart det bliver lidt lunere i vejret. I marts måned springer mester i arbejdstøjet for at male dit tag. Fra tidligere års erfaring ved vi at ordrebogen hurtigt bliver fyldt for resten af året.

Når du har modtaget et skriftligt tilbud fra Slagelse Tag & Fliserens ApS. skal det underskrives og returneres hurtigst muligt, så vi kan reservere din tid. Din bestilling kommer først i ordrebogen, når tilbuddet er returneret med en underskrift.

Kan det betale sig at vente 2-3 mdr.?
Ja, det kan du godt, for du skal have glæde af dit tag i mange år ud i fremtiden. Samtidig er det rart og betryggende at vide at det er lavet af professionelle håndværkere og med 5 års garanti på arbejdet.

Facebook
Vores kunder vil rigtig gerne se, de projekter vi har udført for andre kunder. Derfor opdaterer vi løbende vores Facebook side med billeder – se flere her. 

kontakt kontakt kontakt

Få et gratis tilbud

Ring på Tlf.:26 82 61 70

Eller udfyld vores online kontaktformel her:

    Hvor har du hørt om os?