Slagelse Tag & Fliserens

Vi udfører professionel rensning og maling af betontegl, eternit og skiffertage samt fliserens med fokus på miljø, pris og meget høj kundetilfredshed.

Hos Slagelse Tag & Fliserens udfører vi professionel rensning og maling af betontegl, eternit og skiffer tage, samt fliserens for vores kunder – private som virksomheder.

Vi kører udfra Slagelse og har kunder på det meste af Sjælland. Har du en opgave på Fyn eller Jylland, så giv os et kald.

Vi overholder DTI’s krav om miljø og sikkerhed i henhold til asbestbekendtgørelsen. Vi arbejder altid med de nyeste og miljøgodkendte produkter – for eksempel tilfører vi glansforstærker i malingen, hvorved der opnås en langt højere glans og sikkerhed mod algedannelse end ved almindelig tagmaling.

Miljø, pris og kundetilfredshed

Slagelse Tag & Fliserens ApS opstod med et ønske om at miljø, pris og kundetilfredshed skulle gå op i en højere enhed. Derfor lægger vi hos Slagelse Tag & Fliserens ApS  meget stor vægt på at følge miljølovgivningen uden at kunden kommer til at mærke det på prisen.

Endvidere kan vi grundet vores struktur fastholde nogle af de laveste priser pr. m2 i hele Danmark. Læs mere om vores priser her.

Slagelse_tag-fliserens_tom

Tom Ingevold:

Indehaver af Slagelse Tag & Fliserens ApS.
Tom varetager personligt rensning og maling af tage. På vores Facebook side https://www.facebook.com/slagelsetagrens/ finder du masser af eksempler på opgaver, vi har udført med “før og efter billeder”.

Få et gratis og uforpligtende tilbud:

Ring til os på: +45 26 82 61 70

Eller udfyld vores kontaktformular her, og vi kontakter dig hurtigst muligt:

    Hvor har du hørt om os?